• Fuld tid
  • Randers
  • Opslået for 2 uger siden
  • 28. februar 2023

Hjemmeside Verdo A/S

Som energikoncern drives Verdo i høj grad af et stærkt fælles formål. De har en klar ambition om at bidrage til en bæredygtig udvikling i samfundet. Derfor har de travlt og er i gang med et målrettet fokus på digitalisering, og det betyder, at deres nuværende GIS specialist har fået nye opgaver i afdelingen.

Derfor søger Verdo nu en ny GIS specialist med en stærk teknisk erfaring, som får medansvaret for at drive og udvikle Verdo’s ESRI-platform og en afgørende rolle i udvikling af forretningen.

Hvad kan virksomheden tilbyde?
Du vil være med i en udvikling mod digitalisering i nye højder, bæredygtig virksomhedsdrift og samarbejde i et dynamisk og engageret team, hvor der er betydende indflydelse og mulighed for at være med i en spændende udvikling. Løsninger skal hjælpe forretningen til endnu grønnere drift og udvikling, samt brugervenlige oplevelser for Verdo’s kunder. I Digital forsyning er der mulighed for anvendelse af velafprøvede teknologier i løsningerne, men også forsøg med nye værktøjer og processer. Du får mulighed for at sætte dit aftryk på disse valg sammen med resten af teamet.

I Verdo er der et uformelt, positivt og involverende miljø med stort fokus på trivsel. Udover en alsidig hverdag præget af fleksibilitet, gode udviklingsmuligheder og spændende arbejdsopgaver tilbyder Verdo forskellige medarbejdergoder såsom bæredygtig kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning og fælles sociale aktiviteter.

Din arbejdsplads vil primært være på Verdo’s hovedkontor på Agerskellet 7, 8920 Randers NV, men der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter nærmere aftale.

Opgaverne
Du bliver en del af afdelingen Digital Forsyning, der understøtter forretningsområderne vand, varme, produktion, el-net og kundecenter, primært i Randers og Herning. Afdelingen driver og udvikler digitale platforme, herunder den meget centrale og forretningskritiske GIS-platform, for disse forretninger og understøtter drift og udvikling digitalt, på de respektive domæner, i tæt samarbejde med de domæneansvarlige i forretningerne.

Du vil først og fremmest indgå i afdelingens arbejde i relation til Esri-platformen, som er på den nyeste version og på det bedste IT-udstyr. Konkret skal du deltage i udviklingen af apps til både desktop og WebGIS, samt dataarbejde, der relaterer til GIS-platformen. Du vil også blive en del af en række digitale projekter, som afdelingen løser i samarbejde med forretningen. Afdelingen løser opgaver som et hold og sammen med forretningen, så du kommer til at indgå i et stærkt teamsamarbejde, selvfølgelig også med muligheder for at gå i dybden med egne arbejdsopgaver.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har god erfaring med Esri databaser, desktop og WebGIS. Du kan udvikle i Python og lave dataautomatisering og dataovervågning. Hvordan du har opnået disse kompetencer, er mindre vigtigt. Du vil blive en del af et nyoprettet team, hvorfor din evne og lyst til samarbejde og bidrage til udvikling af et team skal være i top. Trods mere end 100 år som virksomhed, så lever pionerånden stadig. Du skal være motiveret for at arbejde sammen med de domæneansvarlige fra forretningerne og være god til at tale et forståeligt sprog omkring GIS-løsningerne.

Interesseret?
Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og så snart vi finder det rette match, slår vi til. Så vent ikke med at søge! Klik på knappen: “Ansøg stillingen” og send os en målrettet ansøgning og vedhæft dit CV.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Regional Director fra Track Recruitment Steffen Sørensen på +45 2966 2072.