• Fuld tid
  • Skanderborg
  • Opslået for 2 måneder siden
  • Lukket for ansøgninger

Hjemmeside Vejdirektoratet

Vi søger en specialist indenfor kort- og landmåling

Kunne du tænke dig en hverdag, hvor du arbejder med alle aspekter af dataproduktion indenfor landmåling og kortlægning på vores vejprojekter? Vil du være med i front, når det gælder den teknologiske udvikling indenfor geodata? Så er denne stilling lige noget dig.

”Med Infrastrukturplan 2035 har vi rigtig mange spændende opgaver i Vejdirektoratet. Vi skal skabe plads til cykelstier og el-ladestandere og til udvidelse af vejnettet, og derfor har vi brug for din hjælp til at sikre og udvikle den geodata, som danner grundlag for vores mange projekter,” fortæller afdelingsleder Torben Korgaard Hansen.

Du vil blive en del af afdelingen Geodata, hvor du vil komme til at arbejde sammen med 8 kolleger i teamet kortlægning og landmåling. Teamet tilvejebringer kort- og landmålingsgrundlag på Vejdirektoratets projekter og udfører kontrolmålinger af Vejdirektoratets bygværker.

I Geodata fokuserer vi på at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder gennem opgaveløsning og kompetenceudvikling. Du vil få mulighed for at deltage i faglige interessegrupper, konferencer og meget mere for at opbygge din viden og erfaring.

Fleksibel arbejdstid, stor selvstændighed og et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger er også en del af pakken. Så hvis du er klar til at tage din karriere til nye højder i en spændende og udfordrende afdeling, så er Geodata-afdelingen lige noget for dig.

Dine opgaver

Du vil komme til at arbejde med:

• udvikling og implementering af nye kortlægnings- og opmålingsmetoder – f.eks. i relation til 3D-projektering og BIM

• at sikre, at de øgede ønsker/krav til kontrolmålinger af projekter under anlæg bliver håndteret

• at løse konkrete opmålings- og kortlægningsopgaver i samarbejde med leverandører

• udarbejdelse af udbudsmateriale, notater og indstillinger

Vi søger altid at vælge den optimale opmålingsmetode. Vi arbejder bl.a. med: Mobile Mapping, Lidar, drone fotogrammetri, InSAR-målinger mv.

Arbejdet udføres internt med brug af Leica og Bentley-produkter suppleret af diverse hjælpeprogrammer til databehandling af punktskyer mm. herunder Terrasolid-produkter og FME.

Din profil

”Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring. Vi sørger for at du får den nødvendige træning og uddannelse. I vores team prioriterer vi i høj grad faglig udvikling,” afslutter Torben.

Vi ser gerne, at:

·         du har en uddannelse som landinspektør, geograf eller lignende

·         du er udviklingsorienteret og god til at forstå brugerønsker og omsætte og udvikle dem til løsninger, der resulterer i et produkt, der opfylder deres ønsker og behov

·         du har evner og lyst til at udarbejde diverse notater og indstillinger

·         du har gode samarbejdsevner og samtidig gennemslagskraft til at få dine løsninger gennemført og brugen af dem implementeret i hele organisationen.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med produktion af landmålings- og kortdata, men det er ikke et krav.

Velkommen til Geodata

I Geodata-afdelingen vil du være med til at etablere, bearbejde og vedligeholde geodata. Afdelingen er en vigtig bidragsyder på tværs af Vejdirektoratet og arbejder med drift og udvikling af GIS og CAD-løsninger, kortlægning til landmåling og BIM-implementering.

Udover dette har afdelingen også en vigtig rolle med at etablere datastandarder og systemer til opbevaring, behandling og distribution af kort og geodata.

Med 31 kolleger og 3 konsulenter vil du blive en del af en dynamisk og spændende afdeling.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Kørekort:

Ansættelsen er betinget af at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt afdelingsleder Torben Korgaard Hansen (tkh@vd.dk) på 7244 2211 eller fagkoordinator Svend Elgaard (sve@vd.dk) på 7244 2305.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest onsdag den 3. maj 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 19-20.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.