• Fuld tid
  • Skanderborg
  • Opslået for 4 uger siden
  • 8. august 2022

Hjemmeside Vejdirektoratet

Kunne du tænke dig at kombinere landmåling med fagprojektledelse på vejprojekter? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

I denne nyoprettede stilling vil du blive en del af afdelingen Geodata, hvor du vil komme til at arbejde sammen med syv kolleger i teamet Kort og Landmåling.

I teamet sørger vi for landmålings- og kortgrundlag til Vejdirektoratets projekter og udfører kontrolmålinger af Vejdirektoratets bygværker.

Vi rådgiver desuden vores kolleger om muligheder og anvendelser af kort og opmålinger, og vi deltager i relevant netværksarbejde både internt i Vejdirektoratet og på tværs af branchen

Landmåling og projektledelse

”Den her stilling kan noget særligt. Du får nemlig både mulighed for at fastholde din faglighed indenfor landmåling, samtidig med at vi bygger på med nye opgaver, relevante kompetencer og et bredere ansvar. Det er en stilling, som peger fremad,” fortæller afdelingsleder Torben Korgaard Hansen.

Dine primære opgaver vil være fagprojektledelse for landmåling på en række projekter samt planmåling, beregning og vedligeholdelse af fikspunkter. Arbejdet vil desuden omfatte involvering i mere tværgående opgaver, som bl.a. indebærer deltagelse i faglige netværk og udarbejdelse af notater og indstillinger samt bidrag til udarbejdelse af udbudsmateriale.

Fagprojektledelse omfatter bl.a.:

– budgetstyring og -opfølgning
– dialog med projektledelsen om landmålingsopgaver
– indkøb og styring af landmålingsopgaver hos vores rådgivere

Landmåling omfatter bl.a.:

– selvstændige opgaver med GNSS-måling af fikspunkter
– beregning, dokumentation og vedligehold af fikspunkter igennem projekternes levetid
– bistand til kontrolmålinger af bygværker, herunder nivellementer

Landmålingen udføres fortrinsvist med Leica-instrumenter og med beregninger i Infinity og SDL.

Omstillingsparat og systematisk – erfaren eller nyuddannet

”Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring – uanset hvad, så skal vi nok sørge for at du får den nødvendige træning og uddannelse i brugen af programmer og udstyr,” afslutter Torben Korgaard Hansen.

Vi ser gerne, at du:

– har en uddannelse som landinspektør, kort og landmålingstekniker eller lignende

– er systematisk og har gode kommunikationsevner

– er fleksibel og indstillet på at hjælpe til der, hvor behovet er størst

Det er en fordel, hvis du har flair for og erfaring med at udarbejde udbudsmateriale samt skrive notater om faglige problemstillinger, hvis ikke, lærer vi dig det.

Om os

Du bliver ansat i afdelingen Geodata, som etablerer, bearbejder og vedligeholder geodata. Afdelingen er tilknyttet tjenestestedet i Skanderborg og bidrager på tværs i Vejdirektoratet med GIS, kortlægning, landmåling, ejendomsdata og arealerhvervelsesmateriale. Du bliver en del af en afdeling med 28 kolleger og p.t. 12 tilknyttede konsulenter.

Vi lægger vægt på, at du som medarbejder får mulighed for at udvikle dig – både gennem opgaveløsning og kompetenceudvikling. Du vil få mulighed for at tilegne dig viden gennem deltagelse i faglige interessegrupper, konferencer mv.

Vi har flekstid, stor selvstændighed i opgaveløsningen og et godt arbejdsklima med gode kolleger.

Dine løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Vi prioriterer en god work life balance og giver mulighed for hjemmearbejde et par dage ugentligt, hvis du ønsker det.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Kørekort

Ansættelsen er betinget af at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Afdelingsleder Torben Korgaard Hansen (tkh@vd.dk) på 7244 2211 eller fagkoordinator Svend Elgaard (sve@vd.dk) på 7244 2305.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest 8. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33-34.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.