• Fuld tid
  • Odder
  • Opslået for 4 uger siden
  • 1. august 2022

Hjemmeside Thvilum A/S

Brænder du for at designe og opbygge applikationer til understøttelse af Geografisk Informationssystem, og ønsker du at kunne gøre en betydelig forskel i den grønne omstilling? Er du struktureret, løsnings- og detaljeorienteret? Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling?

Bliv en del af Thvilums ambitiøse IT-afdeling
Thvilum A/S er et datterselskab til Kamstrup. Thvilum er et af de mest erfarne firmaer indenfor digital ledningsregistrering med speciale i GIS/ledningsregistrering, opmåling og softwareudvikling til vand- og fjernvarmeforsyninger. Derudover har Thvilum været igennem en rivende udvikling med kontinuerlig vækst de seneste år, hvilket resulterede i, at de modtog Børsens Gazelle-pris i 2020 og 2021.

Med direkte reference til direktøren, bliver du en del af et lille dedikeret og løsningsorienteret IT-team bestående af fem IT-udviklere, som alle arbejder med drift og udvikling på Spatial Suite – heriblandt vores Thvilum WebGIS, der benyttes af mere end 800 vand- og fjernvarmeforsyninger. Udover disse kollegaer vil du også få et tæt samarbejde med vores IT-koordinator, som i dagligdagen prioriterer og koordinerer alle opgaver i afdelingen. Vi lægger stor vægt på, at alle bidrager til den gode atmosfære og vores imødekommende og uformelle tone.