• Fuld tid
 • Ringsted
 • Opslået for 2 måneder siden
 • Lukket for ansøgninger

Hjemmeside Ringsted Kommune, Teknik- og Miljøcenter

Vil du være med til at udvikle den intelligente kommune? Brænder du for at gøre en forskel gennem drift, optimering og udvikling af systemer? Har du en god teknisk forståelse? Og trives du med en stor kontaktflade og forskellige interessenter? Så er du muligvis vores nye GIS-konsulent.

Ringsted Kommune har en vision om at styrke indsatsen i forhold til GIS på teknik- og miljøområdet ud fra en overbevisning om at fremtidens byer er Smart Cities. Anvendelsen af data og IT-løsninger, kan i den sammenhæng tilføre stor værdi til byudvikling, infrastruktur og miljøtiltag til gavn for både kommunens borgere og kommunens effektivitet.

Du skal derfor gå i front for udviklingen og forankringen af arbejdet på teknik- og miljøområdet – hvor GIS området fornyligt er blevet forankret – samtidig med at du er i stand til at udvikle og fastholde dialogen med IT og digitalisering.

Du vil refererer til en tværgående styregruppe med ledere, der repræsenterer hele det tekniske område. Du vil være ansvarlig for at udarbejde en plan på såvel kort som lang sigt til GIS-styregruppen, der sikrer både en sikker drift, men også udvikling inden for området. Sammen med kommunens anden GIS-medarbejder skal du drive og kompetenceudvikle medarbejderne i de tekniske centre, så det bliver en naturlig del at anvende GIS som arbejdsredskab.

Fokus på drift, optimering og automatisering af GIS-platform
Du får sammen med vores GIS-medarbejder ansvaret for, på struktureret vis, at drifte, vedligeholde og udvikle GIS-platformen, som er baseret på ESRIs GIS-produkter, samt programmet Geofokus som sagsbehandlerløsning. Du vil desuden løbende arbejde med mindre, interne udviklingsopgaver, som skal bidrage til en løbende automatisering. Du vil få en bred kontaktflade, da du dagligt vil være i dialog med kolleger på forskellige områder, ligesom du vil arbejde tæt sammen med eksterne leverandører.

Dine primære opgaver:

 • – Udvikling og udbredelsen af GIS og data i Ringsted Kommune.
 • – Drift af kommunens GIS-platform.
 • – Administration af ESRI Enterprise-platformen.
 • – Udvikle nye portalløsninger og opsætninger til organisationen.
 • – Udarbejde geografiske dataanalyser.

Relationsskabende og nysgerrig selvstarter
Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling og har interesse for og erfaring med udvikling og anvendelsen af geodata i større sammenhænge og kan gøre det brugervenligt og tilgængeligt for dine kollegaer.

Du skal have teknisk flair og forståelse for sammenhænge til at skabe brugbar user interface (UI) i arbejdet med back- og frontend af systemet. Dette skal ske i et tæt samarbejde med leverandør og brugerne af systemet. Du skal have en analytisk og systematisk tilgang til problemstillinger og fokus på den fortsatte udvikling af området.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du:

 • – Har erfaring med ESRI Enterprise-platformen.
 • – Har viden om og erfaring med services såsom WFS, REST og WMS.
 • – Har viden om Safe FME og ArcGIS ModelBuilder.

Du bliver en del af noget større!
Vi tilbyder et job i en kommune i rivende udvikling og med visioner om at kunne noget mere med geodata og Smart City-teknologi. I Ringsted bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt.

Corona-tiden har lært os nye måder at arbejde sammen på – som vi sammen skal videreudvikle til nye og bedre måder at sikre flow i opgaveløsninger, i samarbejder med eksterne og interne parter – og i forhold til den generelle trivsel. Vi skal i det hele taget arbejde med udvikling på alle parametre – så opgaveløsninger, produktivitet, samarbejder, kollegial sparring og trivsel går op i en højere enhed.

Vi tilbyder flextid og personalegoder, der i øjeblikket blandt andet omfatter en halv times betalt arbejdstid til motion med kolleger ugentligt og tilskudsordning til massage på arbejdspladsen, feriefond med adgang til at booke mere end 45 feriehuse og en velfungerende personaleklub, som løbende har spændende events og attraktive tilbud.

Vil du med på rejsen?
Er du interesseret, eller har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Pernille Crone på tlf. 22 12 90 52.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2022.
Dato for ansættelsessamtaler er den 26. oktober 2022.
Stillingen er er en fast stilling på 37 timer, ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg stillingen