• Fuld tid
 • Overalt
 • Opslået for 3 uger siden
 • 8. august 2024

Hjemmeside Geopartner Landinspektører A/S

Er softwareudvikling, data jonglering og GIS lige dig? Vil du være en del af vores team, hvor vi har ansvaret for Geopartners GIS løsninger? Så er det dig, vi søger til en nyoprettet stilling.

”Jeg har tid og rum til fordybelse og frihed til at administrere min egen hverdag. Der bliver lyttet til mig som medarbejder, så jeg kan arbejde med opgaver, jeg finder interessante og samtidig være med til at præge den fremtidige retning og udvikling i teamet. Vi dækker både kundeønsker og egne behov i interne løsninger, og det er netop derfor, det er sjovt at være her. Jeg er stolt af, at vi som team leverer konkurrencedygtige produkter i en klasse for sig.”  – Lars Klindt, GIS konsulent, Odense

Om jobbet

Geopartner er en landsdækkende landinspektørvirksomhed med 25 kontorer, hvor vi har vores eget team af specialister, inden for Geografiske Informations systemer (GIS), også kaldet GIS & Geodata. Grundet øget ordretilgang og øget efterspørgsel på digitale løsninger, har vi brug for en ny kollega, der vil bidrage med løsning af de spændende opgaver, der ligger foran os.

I teamet løser vi både opgaver internt og eksternt. Internt forsyner vi vores kollegaer, der er fordelt over hele landet, med løsninger baseret på Bentley Connect, QGIS, PostGIS, et Open Source baseret WebGIS samt data hertil, bl.a. fra vores egen grunddataplatform. Eksternt arbejder vi og løser opgaver for en bred vifte af kunder, både i det private og offentlige regi.

Til brug for vores interne løsninger og kundeleverancer, er Open Source Software -komponenter, samt egen afdeling der kan stå for tilpasning og udvikling, vores nøgle til øget succes i markedet af etablerede GIS leverandører.

Du kommer som GIS-konsulent til at arbejde selvstændigt, og afhængig af dine kompetencer, så finder vi den rette kombination af opgaver, der passer til dig og dine ønsker for fremtiden. Vi tilbyder også attraktive rammer for videreudvikling af dine kompetencer både ift. efteruddannelse, men også ved at blive en del af tværfaglige projekter i Geopartner.

Din dagligdag vil desuden byde på:

 • * Opsætning af kundesites og -løsninger
 • * Videreudvikling af WEBGIS løsningerne med nye funktioner og indhold
 • * Dataopgaver
 • * Konsulentopgaver for vores kunder, primært virtuelt men nogle gange også fysisk
 • * Drift og vedligehold

Du får engagerede kollegaer, der geografisk er fordelt på flere af vores kontorer rundt om i Danmark. Vi arbejder tæt sammen, ofte virtuelt, med både kollegaer og kunder. Vi tilbyder stor frihed under ansvar og som kollegaer bakker vi hinanden op og hjælper til, når behovet er der. Grundet måden vi er organiseret på, kræver stillingen, at du kan arbejde meget selvstændigt, og du har derfor også en stor indflydelse på planlægningen og udførelsen af dine opgaver. Dit primære arbejdssted afhænger af hvor du bor i landet, da du naturligvis har mulighed for at blive ansat på et af vores kontorer nær din bopæl.

Om dig

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt med GIS opgaver i bred forstand, både installation og konfigurering af software, udarbejde dokumentation, supportopgaver overfor kunder og kolleger samt undervise i brugen af løsninger.

Vi hylder egenskaber som høj faglig viden, evnen til at tilegne sig ny viden, nysgerrighed overfor nye muligheder og evnen til at vurdere potentialet heri, og ikke mindst lyst og evne til at indgå i dialog med kunder og brugere for at sikre deres tilfredshed med leverancer.

Som person skal du trives med en travl hverdag, og du er vant til at holde flere bolde i luften og lande dem rigtigt.

Du går op i at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder, og er bevidst om at deres opfattelse af Geopartner, hænger sammen med den kvalitet og service du leverer.

Vi forventer desuden, at du ved en del om flere af disse emner:

 • * QGIS, ArcGIS eller lign.
 • * Databaser og SQL.
 • * Python & Powershell.
 • * Generel Linux administration, Docker
 • * Amazon services

Det er vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor opgaverne kan veksle mellem konsulentopgaver, tilpasninger, drift og en god servicemindedhed på dine kundekontakter.

Lyder det interessant for dig?

Så send os dit CV eller kontakt os uforpligtende for at høre mere om stillingen og mulighederne. Har du spørgsmål til stillingen og jobindholdet, er du velkommen til at kontakte GIS-konsulent Lars Klindt på 2858 1660 og har du spørgsmål af mere overordnet karakter, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Søren Holst på tlf. 2321 5793. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette. Vi glæder os til at høre fra dig.