• Fuld tid
  • Nuuk, Grønland
  • Opslået for 2 måneder siden
  • Lukket for ansøgninger

Hjemmeside Asiaq - Greenland Survey

Kort- og Landmålingstekniker, Grønland

Asiaq – Grønlands rådgivende landmålingsfirma, søger endnu en medarbejder. Stillingen, som er forankret i vores afdeling for Geodata og Kortlægning med 6 engagerede kollegaer, henvender sig til både nyuddannede eller mere erfarne kort- og landmålingsteknikere.

I Asiaq har vi travlt med mange spændende opgaver i og udenfor hovedstaden Nuuk. Pt. er der mere end 30 tårnkraner på byggepladserne i Nuuk og yderligere 3 store lufthavne er under anlæggelse langs Grønlands vestkyst. Grønland dækker 9 UTM-zoner og Asiaq vil inden for de næste år skulle implementere et nyt højdesystem for hele Grønland.

Opgaverne med landmåling er med udgangspunkt fra Nuuk, men hen over sommeren løses opgaver i hele Grønland og dermed helt unikke kultur- og naturoplevelser til følge. Det er et udviklende job i et spændende tværfagligt miljø – midt i den enestående grønlandske natur.

Vi tilbyder en stilling med både ansvar og frihed og rigtig gode udviklingsmuligheder – hvor dialog og kollegial sparring har højeste prioriteret. Din hovedopgave vil være teknisk landmåling med GNSS og totalstation sammen med generel vedligeholdelse af referencenettet, herunder planlægning, databehandling og rapportering. Derudover kan du sammen med kolleger forvente at deltage i bathymetri- og drone opmålinger, med henblik på at producere overflademodeller og ortofoto til brug i GIS eller 3D-visualiseringer.

Til landmåling anvender Asiaq 2 Trimble S7 totalstationer m/ TSC7 controller samt Trimble R10 GNSS. Vi kortlægger med Wingtra og Ebee fastvingede droner på land og under vandoverfladen med single- og multibeam echosounder. Data indsamling planlægges og efterbehandles med MicroStation, Trimble Business Center, ArcGIS og Pix4D m.fl.

Du har grundlæggende viden og erfaring med teknisk landmåling med totalstation og GNSS samt kontrol og efterbehandling af data i CAD eller GIS. Evt. erfaring med bearbejdning af bathymetriske og fotogrammetriske data samt GIS-formidling i ArcGIS vil være en fordel, men er ikke et krav. Du har gå-på-mod og lyst og evner til at sætte dig ind i nye arbejdsområder. Du er god til at formulere dig og har interesse for opsøgende dialog, ift. at rådgive kunder og sparre med kolleger om løsninger. Du skal desuden være almindeligt sund og rask og klar på at overnatte i telt, når opgaven kræver det.

Asiaq er en nettostyret virksomhed under Grønlands Selvstyre og spiller en afgørende rolle som Grønlands center for geodata, viden og kompetencer vedrørende stedfæstet information om det fysiske miljø – til gavn for virksomheder, det offentlige, forskningsmiljøet og samfundet generelt. Asiaqs ydelser anvendes bl.a. til geospatial infrastruktur, klimaforskning, mineralefterforskning, naturbeskyttelse og projektering af anlæg og byggeri. Arbejdspladsen i Nuuk er præget af stor faglig bredde med inspirerende kolleger, der på et stærkt fagligt fundament arbejder sammen i et uformelt, åbent og multikulturelt miljø.

Ansættelsesvilkår

Løn – og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og relevant faglig organisation. Der anvises ikke personalebolig til stillingen, men Asiaq kan være behjælpelig med søgning. Hvis en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Til stillingen kan der tilknyttes bohaveflytning og flybillet.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 31. juli 2023.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos afdelingschef John Kamper på (jka@asiaq.gl). Læs mere om Asiaq på www.asiaq.gl

Ansøgningen skal være ASIAQ i hænde senest søndag den 21. maj 2023.

Ansøgning, CV samt eksamenspapir sendes via https://asiaq.career.emply.com/da/karriere

Samtaler forventes afholdt uge 21 og 22.