Aarhus Kommune - Teknik og Miljø

Vor nuværende medarbejder går på pension, og Teknik og Miljø søger derfor en medarbejder med god vejteknisk forståelse til at vedligeholde og udbygge grunddata i vort vejforvaltningssystem Vejman og koblingen til vort GIS-system.

Om jobbet:
Stillingen er placeret i team GIS og Geodata, hvor der er 9 medarbejdere, som primært arbejder med at opbygge og hjemtage geodata og udvikle og supportere GIS-løsninger til kollegerne i Aarhus Kommune samt til borgere og erhvervsliv på web. Du kommer til at arbejde meget tæt sammen med kollegerne i Vejdrift, der er de primære aftagere af Vejman-data og data fra tilhørende systemer. Data bruges også andre steder i organisationen, bl.a. hos kollegerne i Mobilitet. Vi har et eksternt firma til at foretage hovedeftersyn på vores veje, og der vil derfor også være et samarbejde med dem.
Vejman er det centrale IT-system, hvor du især vil komme til at vedligeholde og opbygge data i referencesystemet. Herudover skal du arbejde med belægningsoptimering i programmet Belops og med vedligehold af den centrale vej- og stifortegnelse, CVF. Du kommer også til at arbejde med koblingen til GIS – herunder med Mapmatch – og udbredelse af anvendelsen af de vejdata i Teknik og Miljø. Vi anvender GIS-systemerne Spatial Suite og MapInfo. Du kommer også til at deltage i det nationale samarbejde som medlem af vejman.dk udviklingsgruppen.

Din profil:
Det er vigtigt, at du har en god vejteknisk forståelse, så du kan sparre med kollegerne i Vejdrift og Mobilitet og sikre, at vi får prioriteret de rigtige løsningsmuligheder. Vejman.dk er et omfattende system, og det bliver især basisregisteret og opdatering af belægningsdata, du kommer til at arbejde med. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og omhyggeligt med data.
Erfaring med Vejman.dk eller RoSy vil være en klar fordel, men er ikke noget krav, idet der vil blive sørget for den fornødne introduktion og undervisning. Du bliver eneste medarbejder i GIS og Geodata, som arbejder med Vejman, hvorfor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og kan tage initiativ. Et godt kendskab til Office365, bl.a. Excel vil være en fordel.
Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som eksempelvis teknisk designer eller ingeniør, men det vigtigste er, at du har interesse og flair for området.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesområdet er Aarhus Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af dine kvalifikationer.