• Fuld tid
  • København
  • Opslået for 2 uger siden
  • Lukket for ansøgninger

Hjemmeside Aalborg Universitet

På Aalborg Universets Institut for Planlægning i København er der i forskningsgruppen for Geoinformatik en ph.d.-stilling til besættelse per 1. april eller snarest derefter.

Ph.d.-.stipendiet knytter sig til Horizon Europe projektet, AquaINFRA, som skal udvikle løsninger, der skal indgå i den Europæiske forskningsinfrastruktur, European Open Science Cloud (EOSC), og herunder specifikt understøtte samarbejde mellem forskere på tværs af marine og ferskvandsrelaterede domæner med henblik på at bidrage til at forbedre miljøet i havene, kyst- og ferskvande.

Ansøgere forventes at have en kandidatgrad inden for geoinformatik, landmåling, geografi, datalogi, oceanografi, hav- eller ferskvandsbiologi, remote sensing eller lignende og have erfaring med programmering.

Udover forskningsdelen indbefatter stillingen undervisning inden for geoinformatik og relaterede studier på Institut for Planlægning på såvel bachelor- som kandidatuddannelserne.

Se mere i selve opslaget ,og kontakt gerne professor Henning Sten Hansen på telefon +45 28156464 eller e-mail hsh@plan.aau.dk vedrørende det videnskabelige og undervisningsmæssige indhold.