efteruddannelse

Medlemsundersøgelse 2022

Velkommen til medlemsundersøgelsen 2022!

I Geoforums bestyrelse har vi fokus på at matche foreningens værditilbud med medlemmernes interesser og behov. Det sker i forlængelse af nogle omskiftelige år med både Corona, tilpasning af værditilbud samt justering af medlemskategorier. Vi gennemfører derfor en medlemsundersøgelse, hvor vi gerne vil høre medlemmernes tilbagemelding om hvilke aktiviteter, der giver størst/mindst værdi, og om hvor, vi bør prioritere indsatsen.

Undersøgelsen er åben frem til den 24. april 2022. Den tager ca. 10 minutter at besvare.

Alle personlige medlemmer og alle medarbejdere i virksomheder, myndigheder og forsyningsselskaber opfordres til at svare, da vi gerne vil høre fra så mange som muligt, der er i berøring med foreningen.

Vi vil gerne bringe vores værditilbud i spil ved denne undersøgelse og udlodder derfor gratis deltagelse i et Geoforum-dagsarrangement i det kommende år til 10 medlemmer, som besvarer spørgeskemaet. Vinderne får direkte besked efter undersøgelsen er afsluttet, og navnene offentliggøres i vores nyhedsbrev. Eneste betingelse for at deltage i udlodningen er, at du oplyser navn og kontaktoplysninger til sidst i skemaet.

Vi håber, at så mange som muligt vil prioritere at besvare vores undersøgelse.

På forhånd mange tak!

På bestyrelsens vegne

Mads Bjørn-Møldrup, formand

 

DELTAG I UNDERSØGELSEN