Hvornår
Dato - 27/10/2016
16:00 - 20:00

Tilmeldingsfrist
23/10/2016 16:00

Sted
Geoforum

Antal tilmeldinger
11 tilmeldte (19 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Der bliver nok at tale om på Kortdage 2016. Vi har flere veloplagte oplægsholdere og faglige budskaber end nogensinde før, og vi glæder os over, at du vil hjælpe med som sessionsleder.

Vi forventer, at dialog, drøftelser og diskussioner kommer til at fylde meget på en lang række sessioner. Det kommer vi ikke sovende til.

Derfor tilbyder vi i år en fire-timers workshop for sessionsledere, hvor mødedesigner og facilitator, Hans Ravnkjær Larsen, tager os igennem grundregler for, hvordan du som sessionsleder får det bedste ud af din session.

Du bliver trænet i virkemidler, værktøjer og tekniske greb til at få sessionen til at flyde, ikke mindst så du kan hjælpe oplægsholderne med at holde tiden. Vi stiler mod, at oplægsholderne selv, og ikke mindst deltagerne, får det fulde udbytte. Det handler bl.a. om at involvere deltagerne, at facilitere dialog mellem oplægsholder og deltagere, og at tage imod input, spørgsmål og kommentarer.

Geoforum byder på en let forplejning under workshoppen.

Vi glæder os til at se dig!

 


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.