Hvornår

15/06/2017    
9:00 - 15:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Silkeborg Medborgerhus
Bindslevs Plads 5, Silkeborg, 8600

Begivenhedstype

Danske virksomheder og offentlige myndigheder har et lille års tid til at indføre de nødvendige procedure, som skal sikre overholdelse af kravene i den databeskyttelsesforordning, som EU har vedtaget. Senest den 25. maj 2018 skal forordningen nemlig være implementeret i alle medlemslandene.

Det betyder nye krav og nye regler. Denne workshop giver dig en grundig introduktion til persondataforordningen, kravene, det nye og betydningen af den. Derudover præsenteres både kommunale og private perspektiver og best practice eksempler på forordningen, som efterfølgende diskuteres på workshoppen. Derudover vil du vil få inspiration til, hvordan du konkret kan gå i gang med etableringen af forordningens krav i din organisation eller virksomhed.

På workshoppen får du en grundlæggende indføring i de krav, som den nye databeskyttelsesforordning stiller til organisationen, uanset om den er offentlig eller privat. Du får svar på, hvilke procedurer og kontrolprocesser, der skal indføres, og hvor ansvaret skal placeres i virksomheden.

Du vil få inspiration til, hvordan du kan gå i gang med etableringen af forordningens krav i din organisation eller virksomhed.

Workshoppen varer 1 dag. Formen er dels oplæg og dels diskussioner og drøftelser af konkrete cases og best practice eksempler fra kommuner og virksomheder, som allerede er i gang med forberedelserne til indførelsen.

Du får viden og inspiration til:

  • – Introduktion til bestemmelserne i forordningen
  • – Krav til organisering
  • – Bødebestemmelser
  • – Eksemplificering via cases i private og offentlige virksomheder
  • – Tredjeparts dataforhandleraftaler
  • – Hvordan skal vi som GIS-folk håndtere sammenstillingen af data

Workshoppen er for dig, der er GIS-koordinator, IT-arkitekt, IT-sikkerhedsansvarlig, digitaliseringsansvarlig, leder – eller på en eller anden måde arbejder med personrelaterede data.

Early bird-pris ved tilmelding senest den 15. maj 2017: 700,00 kroner

 

Tilmeldinger

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.