Hvornår

18/09/2018    
9:30 - 10:30

Event Type

Kan du afsætte en lille times tid d. 18. september? Så byder Hexagon Safety & Infrastructure på en dejlig nørdet tekniksafari i webinarform. Kig med når vi retter kikkerten mod nogle af de elementer, der er i gang med at forandre GIS-branchen for altid!

GPU-acceleration, API’er og live-tracking af objekter – er det noget, der kilder din nysgerrighed? Så skal du med på vores næste webinar!

Vi skal se nærmere på den teknologi, som fx Lufthansa Systems, Systematic og Terma bruger til at bygge hurtige, integrerede løsninger, der tager tigerspring i databehandling.

GPU-accelererede analyser og visualisering sørger for, at brugerne kan arbejde med selv meget store datamængder i realtid og opnå et ekstremt præcist, aktuelt og dynamisk situationsbillede. Det kan betyde store besparelser, fx når fly skal omdirigeres pga. vejrforhold, og hvert minuts forsinkelse koster mange penge.

Vi har inviteret Bart Adams, Director of Product & Innovation i Hexagon Geospatial, til at guide os gennem danske og internationale brugercases og tage os med i maskinrummet for at se nærmere på teknikken bag løsningerne.

Tilmeld dig her for at sikre dig en plads på første række!

Alle kan være med uanset baggrund og fagligt niveau, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Det koster ikke noget at deltage.

Vi forbeholder os dog retten til at afvise repræsentanter fra konkurrerende virksomheder.