Hvornår

26/04/2016    
9:30 - 10:15

Event Type

Kunne du bruge et bedre overblik over vedligeholdelses- og driftsopgaver i din organisation?

Så kan vi anbefale at koble op til vores webinar, hvor Peter Alsing giver en introduktion til løsningerne Giv et Praj og Giv et Praj – Pro.

Se hvordan du helt enkelt kan modtage praj fra borgerne og behandle dem online i administratorportalen eller opsamle og behandle data internt i organisationen med jeres egen konfigurerbare app. Peter viser også nogle af de nye funktioner i app’en og administratorportalen.

Tilmeld dig her

Tror du, Giv et Praj kun er for kommuner?

Så kan du altså godt tro om igen!

Dansk Energi har netop indgået en aftale på vegne af sine medlemmer, så de kan modtage praj fra borgerne om fejlramte elanlæg, fx kabelskabe og gadelys.

Trafikselskabet Movia har i første omgang kastet sig over Giv et Praj – Pro, som skal bruges internt til registrering og vedligeholdelse af selskabets 14.000 stoppesteder. På sigt vil Movias kunder kunne indberette fejl og mangler via den landsdækkende Giv et Praj-app.

Der er altså mange måder at drage fordel af Giv et Praj, og det er ikke kun kommuner, der kan tage del i løjerne. Deltag i webinaret og find ud af, om I også kan spare tid og ressourcer med Giv et Praj.