Hvornår

25/01/2018    
9:30 - 10:30

Event Type

Hvad er sammenhængen mellem et potentielt Formel 1 i København og GIS? Hint: Det er et spørgsmål om sikkerhed!

Store sportsbegivenheder, politiske topmøder, festivaler – der er masser af prestige og potentiel forretning i at agere vært for den type begivenheder.

Men det kræver også et enormt benarbejde at sikre en forsvarlig afvikling – alt skal planlægges i mindste detalje, og man skal være forberedt på alle sandsynlige og mindre sandsynlige scenarier.

På webinaret om GIS, Sikkerhed og Store Begivenheder d. 25. januar kl. 9.30 kan du blive klogere på, hvordan et moderne Incident Command System (ICS) integrerer GIS og webteknologi for at understøtte håndteringen af sikkerhed ved store begivenheder – planlagte som uplanlagte.

Ikke kun en opgave for politi og redningsmandskab
Uanset om der er tale om behandling af tilskadekomne individer, evakuering ved fx gasudslip, ulykker eller terrorangreb eller forebyggelse af panikløb i menneskemængden, så er der brug for overblik, klare kommandoveje og kommunikationsplaner.

Der kan være mange aktører, der skal involveres: ikke blot redningsmandskab, politi og brandvæsen, men også ansvarlige for fx infrastruktur og forsyningskanaler kan være essentielle både i planlægningsfasen og i en akut opstået situation.

Oliver Starka er vært for webinaret og produktchef for Intergraph Planning & Response, som har været en del af sikkerhedshåndteringen ved begivenheder som OL i Rio, G7-topmøde i Bayern og Europa League-finale i Basel.

Tilmeld dig webinaret her – det koster ikke noget at deltage.