Hvornår

07/11/2017    
9:00 - 17:00

Hvor

Comwell Hotel Hvide Hus
Vesterbro 2, Aalborg, 9000

Event Type

Hvordan udvikles og leveres digitale services på tværs af sektorgrænser?
– Hvorfor er det vigtigt, og hvad er erfaringerne med det?

Dette spørgsmål vil være det gennemgående fokus på konferencen, idet tværsektorielt samarbejde bliver mere og mere vigtigt for, at det offentlige Danmark kan lykkes med den fortsatte digitalisering. Borgerne forventer sammenhængende løsninger uafhængig af forskellige sektorer – både på tværs af offentlige myndigheder og private aktører. Dette udfordrer blandt andet juridiske, økonomiske og organisatoriske strukturer, og stiller krav om en samarbejdende kultur på tværs af sektorgrænser og organisationer.

Konferencen adresserer desuden følgende spørgsmål: 

  • Hvordan kan samarbejde på tværs af sektorgrænser skabe innovation og ny værdi, og hvad er udfordringerne forbundet hermed?
  • Hvordan kan private leverandører spille en aktiv rolle under hensyntagen til både lovgivning og bundlinje, og hvordan kan der skabes værdi med offentlige data?
  • Hvordan opleves det at være privat serviceleverandør i en til stadighed digitaliseret offentlig sektor?

Konferencen byder på indlæg af forskere inden for feltet, og ledere fra offentlige og private organisationer, der alle har erfaringer med tværsektorielt samarbejde i relation til digitalisering.

Konferencen henvender sig til:

  • Kommunale og andre offentlige chefer og ledere, der arbejder – eller ønsker at arbejde – tværsektorielt
  • Medarbejdere og ledere i såvel offentlige som private virksomheder, som arbejder med udvikling og leverancer af tværsektorielle løsninger, eller anvender data på tværs af sektorer.
  • Rådgivere, interesseorganisationer, leverandører og andre samarbejdspartnere med interesse i tværsektorielt samarbejde.

Program og tilmelding

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her.