Hvornår
Dato - 01/12/2020
9:30 - 16:00

Tilmeldingsfrist
17/11/2020 23:59

Sted
Nyborg (nærmere lokation følger)

Antal tilmeldinger
2 tilmeldte (28 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


I bevægelsen livet – i stilstand døden. Alle fænomener, vi kortlægger i GIS, kan henføres til en lokation, men langt de fleste også til et tidspunkt. Bevæges et objekt, ændres dets lokation både i tid og rum. Indsamles objektets koordinater kontinuerligt, kan bevægelsen beskrives og data kan efterfølgende analyseres i GIS.

Biler, busser, letbaner, metro, tog, cykler og fodgængere bevæger sig alle rundt i byens trafik. Data om trafikanternes bevægelsesmønstre på både individuelt og aggregeret niveau er naturligvis guf for en GIS’er, der er i stand til at anvende og formidle sådanne data.

I dette seminar går vi i dybden med trafik- og mobilitetsdata. Vi skal se nærmere på, hvordan denne type af data kan indsamles, beriges, analyseres og visualiseres med henblik på at skabe værdi i såvel private virksomheder som offentlige organisationer.

Målgruppe
GIS-medarbejdere i kommuner, regioner og stat, der tør invitere deres data-interesserede kolleger fra trafik- og planlægningsafdelingen med ud  for at få udvidet tech-horisonten, så de sammen kan tænke trafik- og mobilitetsdata ind i GIS-løsninger på tværs af organisationen. GIS-medarbejdere i private virksomheder, der anvender og analyserer mobilitetsdata, er naturligvis også velkomne.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 1. november: 795,- plus moms).

Program
Et program for dagen er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Skriv det manglende tal i ligningen (jeg er ikke en robot!) *

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her