Hvornår

25/11/2022    
9:00 - 17:30

Hvor

Ingeniørforeningen, IDA-huset
Kalvebod Brygge 31, København V, 1560

Event Type

Brug af satellitter til kommerciel vækst

Kommerciel udnyttelse af rummet bliver en “trillion euro”-forretning i det næste årti. Et særligt lovende område med stærke vækstmuligheder for dansk industri er den kommercielle udnyttelse af satellitbaserede produkter og tjenester med bl.a. navigation og jordobservation.

Under overskriften “Brug af satellitter til kommerciel vækst” vil den første udgave af den årligt tilbagevendende SPACE_DK-konference fokusere på de nye muligheder for dansk industri i kommerciel brug af satellitter på tværs af industrisektorer. SPACE_DK 2022 vil give et overblik over globale kommercielle tendenser og muligheder, fremhæve succesfulde eksempler på kommercielle satellitapplikationer og vise vejen frem for dansk industri.

Konferencen vil også præsentere inspirerende eksempler fra Storbritannien og Norge, som allerede høster de kommercielle fordele af satellitapplikationer, og fremhæve muligheder for, hvordan danske virksomheder kan samarbejde med forskningsinstitutioner for at få adgang til banebrydende viden.

IDA står bag dette arrangement, der omfatter repræsentanter på højt niveau fra EU og European Space Agency sammen med rumfartsindustriens ledere, forskere og klyngeorganisationer. Sproget ved arrangementet vil derfor være engelsk.

Læs mere og tilmeld dig