Hvornår
Dato - 13/06/2019
15:00 - 18:00

Tilmeldingsfrist
06/06/2019 15:00

Sted
Parkeringspladsen ved Lystrupmindevej

Antal tilmeldinger
5 tilmeldte (25 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Arrangementet er aflyst! 

På grund af manglende tilslutning bliver vi desværre nødt til at aflyse arrangementet. Vi håber at kunne gennemføre det en anden gang.

Vi er desværre nødt til at aflyse arrangementet på grund af manglende tilslutning.Sæt et stort X i kalenderen den 13. juni når Arrangementsudvalg Vest inviterer på sommerudflugt til Velling skov. På turen vil naturvejleder Jan Kjærgaard fra Naturstyrelsen, guide os på en interessant gåtur igennem den vestlige del af Velling Skov, hvor vi skal se på landskabsformationer og høre inspirerende fortællinger undervejs. Turen er til fods i skoven og det forudsættes, at man er almindeligt gående og har nogle fornuftige sko på. Læs mere om Velling skov på linket herunder: https://naturstyrelsen.dk/media/nst/89803/Velling%20Skov_291113_Web.pdf Turen starter kl. 15.00 og varer ca. 2 timer. Efter gåturen vil der være mulighed for at besøge Vrads station som ligger tæt på, og hvor der er mulighed for at købe kaffe eller noget stærkere. Mødested kl. 15.00 – Parkeringspladsen ved Lystrupmindevej 12A (på vejen mellem Bryrup/Velling og Vrads).  

               

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at se dig og håber, at både du og din kollega tager med på tur ud i det grønne 🙂 Arrangementet er selvfølgelig gratis for medlemmer.


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.