Hvornår

25/10/2022    
15:30 - 19:00

Hvor

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Sankt Kjelds Plads 11, København Ø, 2100

Event Type

So Ein GIS Ding er tilbage, så sæt kryds i kalenderen tirsdag, den 25. oktober!

Unge GIS-brugere, står bag eventet, der bliver afholdt hos Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) i København.

Det bliver en eftermiddag spækket med spændende oplæg! Arrangementet er en fantastisk mulighed for at høre mere om spændende GIS-emner. Desuden er der også god mulighed for at netværke og møde andre ligesindede unge GIS-brugere. Arrangementet er for alle, som synes, at geodata og GIS er interessant – også for de mindre GIS-nørdede, da oplæggenes indhold varierer fra meget specifikke til mere generelle.

Tilmelding er obligatorisk, og gøres gratis på følgende link.

OBS: Der er et begrænset antal pladser. Vær venligst sikker på, at du ønsker at deltage, hvis du tilmelder dig.

Begivenhedens program og information om afterparty mv., findes på Facebook-begivenheden.

Baggrund: ‘So Ein GIS Ding’ er videndelingsarrangementer, hvor fokus er på nye geodatakilder, lækker kode, smarte teknikker og sjove programmer. Deraf navnet, som er inspireret af DR2s ‘So Ein Ding’-program, hvor værten Nikolaj Sonne tester ny teknik og gadgets. Idéen til arrangementet startede til Kortdage i november 2014, hvor vi var talte om, at det var fedt, når man fik nogle direkte brugbare tips med fra de forskellige sessioner. Så hvorfor ikke lave et arrangement, hvor det var dialog og vidensudveksling om håndgribelige værktøjer og teknikker, som var i fokus? Målet er, at både deltagere og oplægsholdere skal gå fra arrangementet med en masse ny inspiration og viden. ‘So Ein GIS Ding’ er et forum, hvor videndeling sker gennem korte oplæg og samtale i mindre grupper, frem for den klassiske envejskommunikation, som det oftest ender med ved almindelige konferenceoplæg.