Hvornår

30/09/2020    
15:30 - 18:45

Hvor

Event Type

“So ein GIS Ding #5” kan desværre ikke gennemføres i øjeblikket på grund af situationen med Coronavirus.

So ein GIS Ding er tilbage, så sæt kryds i kalenderen onsdag d. 30. september! Arrangementet bliver afholdt hos Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) i København NV.

Tilmelding er gratis og foregår efter først-til-mølle-princippet ved at tilmelde sig på Unge GIS-brugeres Facebook-side. Vi har desværre allerede nået deltagergrænsen, men du kan tilmelde dig ventelisten på linket: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_5gKS0bW3oqKKzJLHtjAfhvN4ssygGOV9htVxc681Pf-XDw/viewform?usp=sf_link

Det bliver en eftermiddag spækket med spændende oplæg, hvor fokus er på tekniske løsninger. Arrangementet er en fantastisk mulighed for at høre mere om spændende GIS-emner lige fra Google Engine til højdemodeller. Desuden er der også god mulighed for at netværke og møde andre ligesindede unge GIS-brugere. Arrangementet er for alle, som synes, at geodata og GIS er interessant – også for de mindre GIS-nørdede, da oplæggenes indhold varierer fra det meget specifikke til det mere generelle.

Som noget nyt vil vi i år afholde et afterparty på en bar i lokalområdet, hvor du vil have mulighed for at mødes med nogle af oplægsholderne samt de andre deltagere i mere uformelle omgivelser. Nærmere detaljer herom følger på Unge GIS-brugeres Facebook-side.