Hvornår

09/10/2024 - 10/10/2024    
9:00 - 16:00

Hvor

Comwell Aarhus
Værkmestergade 2, Aarhus, 8000

Event Type

Bliv flydende i SCALGO Live!
Vil du gerne blive bedre til at bruge SCALGO Live? Til efteråret tilbyder vi tre kurser, der henvender sig til dig, der arbejder med analyse, planlægning, design eller myndighedsgodkendelse indenfor kystsikring, regnvandshåndtering i byer eller naturgenopretning i det åbne land.

Kurserne giver en grundig gennemgang af relevante data og analyser og en god indføring i, hvordan du arbejder med at afprøve ændringer i terrænet. Undervejs vil der være små og større øvelser, så du bliver helt fortrolig med SCALGO Live, og føler dig klædt på til at kaste dig over en masse spændende projekter efter kurset.

På kurset i Regnvandshåndtering og SCALGO Live lærer du at undersøge, hvordan regnvand bevæger sig ind, ud og igennem et projektområde og at vurdere risikoen for oversvømmelse i området og potentialet for landskabsbaseret regnvandshåndtering. Du lærer også at designe konkrete løsninger i SCALGO Live, for eksempel regnbede, grøfter og regnvandsbassiner, og at teste deres effekt under både hverdagsregn og skybrud.

Kurset er for dig, der arbejder med byplanlægning, områdefornyelse, byudvikling, design af landskaber og rekreative arealer, klimatilpasning og myndighedsgodkendelse.

Se det fulde program og tilmeld dig her.