Hvornår

26/02/2019    
9:00 - 15:30

Hvor

Septima P/S
Frederiksberggade 19, 2. sal, København K, 1459

Event Type

Kunne du tænke dig at komme igang – eller videre med – at bruge QGIS? Så er dette kursus relevant.

QGIS​ ​er​ ​et​ ​open​ ​source​ ​GIS-program,​ ​der​ ​giver​ ​uanede​ ​muligheder​ ​for​ ​dataanalyser​ ​og visualisering. QGIS er tilmed gratis at anvende og installere.

På dette kursust vil du lære at hente forskellige typer af data ind i QGIS og du kommer til at arbejde med forskellige typer af datavisualisering, samt udarbejdelse af kort. Du vil lære om søgninger i data og hvordan data kan kobles ud fra geografi. På kurset vil vi desuden gennemgå redigering af eksisterende data og oprettelse af nye data. Vi slutter kurset af med at snakke om hvordan du kommer videre med QGIS.

Kurset er både relevant for dig, der ikke har brugt QGIS før, og for dig, der har arbejdet en smule med QGIS, men har brug for mere erfaring til at bruge QGIS bedst muligt. De forskellige niveauer af QGIS-erfaring vil vi tage højde for ved at have ekstra opgaver til dem, der bliver hurtigt færdig med opgaverne. Kursusformen er en blanding af demonstrationer og prøv-selv-øvelser, så du får erfaring med selv at bruge QGIS.

Læs mere på septima.dk og læs detaljeret kursusbeskrivelse (link).

Skriv til Mie Winstrup (mie@septima.dk) hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at tilmelde dig kurset.