Hvornår

17/12/2015    
9:00 - 16:00

Hvor

LIFA A/S Landinspektører
Østergade 61, Odense C, 5000

Event Type

Kursus i PLOTMAP

Kom og prøv de nye muligheder i PLOTMAP og bliv klogere på hvordan pro-grammet er bygget op. Du lærer om multiplot, brugen af modeller og hvor nemt det er at rette standard tegningshoveder, rammer og tilføje nye valg i PLOTMAP´s dialogboks. Samtidig kigger vi også på resymbolisering der giver mange muligheder for automatisk, at ændre udseendet i det færdige plot som fx skravering af bygninger og meget andet.

Indhold:

Disposition af plot ved hjælp af kortrammer, korthoveder og indhold heri, signaturforklaringer, målforhold, rotation, nordpil, koordinatkryds- og tekster, målestok m.m. Cellebiblioteker, databasetabeller, opbygning af parameterfiler samt pentabeller. System- og brugeropsætning.

Målgruppe:

Alle som udarbejder planer i forbindelse med deres daglige arbejde. Det være sig personer, som beskæftiger sig med: Opmåling til situationsplaner og lignende. Matrikulære sager, herunder udarbejdelse af måleblade. Bygningsafsætninger, ledningsregistrering og dokumentation heraf. Visualisering af ledningsføringer- og trace’er. Og meget andet.