Hvornår
Dato - 25/03/2021
15:00 - 17:00

Tilmeldingsfrist
25/03/2021 15:00

Sted
Den røde container-by

Antal tilmeldinger
0 tilmeldte (30 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Det nye Gellerupparken og Toveshøj

Boligområdet Gellerup I Aarhus er under forandringer. Formålet er at gå fra ghetto-status til en unik og mangfoldig bydel og en bedre sammenhæng med resten af Aarhus. Projektet tager udgangspunkt i en eksisterende bydel, men tilføjer nye lag i form af etablering af nye kvarterer, bygninger og boliger, gentænkte trafikmønstre, indretning af byrum og etablering af grønne rekreative områder.

Kom med på en rundtur i en af Danmarks ”hårde” ghettoer Gellerupparken og få en førstehåndsberetning om de omfattende fysiske forandringer der er under udførelse. Forandringerne der skal være medvirkende til at omdanne området fra et udsat boligområde til en attraktiv bydel. De første fysiske tiltag startede tilbage i 2013 og indtil videre er der investeret mere end 3 mia. d.kr. i projektet – om 10 år vil den samlede investering være på mere end 10 mia. d.kr.

På rundturen vil René Qvist Jensen fra Brabrand Boligforening fortælle om de politiske visioner bag og en lang række af udførte og kommende projekter i området.

Foruden rundvisningen vil to af Aarhus Vand partnerskaberne give indblik i, hvordan de arbejder med 3D og øget digital anvendelse på anlægsprojekter i Aarhus.

De to anlægsprojekter du kan høre om er:
– Erfaringer med brugen af 3D på projekterne på Ormslevvej og Lykkesholms Alle v. Arkil Holding og Niras
– Erfaringer med brugen af 3D-visualisering af konkrete opgaver i AAV-regi v. EnviDan og Per Aarsleff

Der bliver naturligvis også tid til en kop kaffe og sødt.


Tilmelding til arrangement

kr. 0,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her