På kant med persondataloven

Hvornår

28/01/2016    
14:30 - 16:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Geodatastyrelsen Aalborg
Niels Bohrs Vej 30, Aalborg, 9220

Begivenhedstype

I vores iver efter at dele og genbruge data, blandt andet til at skabe smarte byer, er det værd at tage et lille frikvarter og få opfrisket, hvordan det spiller sammen med persondataloven. Geoforum Nord inviterer til fyraftensarrangement, hvor vi har persondataspecialist Charlotte Bagger Tranberg (Bech-Bruun advokatfirma) til at være dagens gårdvagt.

Charlotte er en af Danmarks førende eksperter inden for persondataret og har kendskab til alle aspekter af de komplicerede regler om behandling af personoplysninger og har en speciel ekspertise inden for områder, hvor behandling af personoplysninger sker i komplekse systemer eller ved anvendelse af nye teknologier. Charlotte vil fokusere på udfordringerne ved de frie data i forhold til digital forvaltning samt introducere til det foreløbige arbejde med den nye persondataforordning.

Arrangementet afholdes i samarbejde med COWI og Aalborg Forsyning

 

Tilmeldinger

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.