Hvornår
Dato - 24/06/2020
15:30 - 18:00

Tilmeldingsfrist
23/06/2020 23:59

Sted
Christian IX Rytterstatue

Antal tilmeldinger
15 tilmeldte (10 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Det hele skal og kan naturligvis ikke kun handle om orkidéer, men historien en fin og kombineres med byudvidelse og de fremtidige planer omkring dette.

Men inden fortællingen om Orkidéens Hemmelighed, starter vi ved Rytterstatuen (mødested) og går mod havnen, hvor Jørgen Dieckmann Rasmussen fra Byhistorisk Arkiv, vil fortælle om den rivende udvikling Esbjerg By og Havn har været igennem på kun 150 år.

Vi lander efter gåturen hvor Esbjerg Havn (Esbjerg Port) holder til, her vil Peter Raben Nebeling fra Esbjerg Kommune, fortæller om sammenhængen mellem by og havn og hvilke planer der er for byudvidelse – og selvfølgelig Orkidéens Hemmelighed.

Her efter tager Michael Fries fra Esbjerg Havn over, hvor vi bliver draget ind i deres brug af droner, kunstig intelligens, kortfunktioner til styring af skibe i havnen. Vi får mulighed for et kig ind i deres “kontrolrum” og hvis der er tid, en tur ud på havnen.

Der bliver naturligvis også tid til en kop kaffe og en bid kage.


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.