Hvornår

25/10/2019    
9:00 - 16:15

Hvor

Geoinfo A/S
Stationsparken 37, 4., Glostrup, 2600

Event Type

Lav professionelle 2D og 3D grundkort med drone2Map

Prøv hele arbejdsgangen fra det øjeblik dronen letter fra jorden til de færdige GIS apps er i luften.
På workshoppen producerer vi ortho-oprettede mosaic-produkter, elevationsprodukter som overflade- og terrænmodeller, hillshades og konturlinjer samt 3D produkter såsom punktskyer og 3D textured mesh. Vi skaber alle disse produkter ud fra simple stillbilleder fra en drone og til sidst udstiller vi nogle af produkterne som web services.
Drone2Map er markedets mest alsidige og brugervenlige program til at lave 2D og 3D GIS produkter på få minutter ud fra stillbilleder fra en drone. Drone2Map er tæt integreret med hele ArcGIS platformen og alle produkter ligger klar som 2D kort og 3D scener i ArcGIS PRO når de er oprettet. På workshoppen bliver du præsenteret for hvordan du kan foretage 3D analyser baseret på dine drone-produkter – bl.a. volumenberegninger.
Vi præsenterer også en række af de automatiserede klassifikationer, som du kan lave hvis din drone kan optage multispektrale billeder. Du kan f.eks. få programmet til at tælle antallet af bjørneklo i blomst i et område, beregne arealet af forskellige landskabstyper eller udpege områder på markerne hvor kornet mangler næring eller vand.

Undervisningssted:
Hartmanns Pakhus
Stationsparken 37, 4.
2600 Glostrup

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig på kursets hjemmeside

Kontakt:
Klaus Dons

GIS-konsulent og
Kursus koordinator hos Geoinfo A/S
Klausd@geoinfo.dk
Mobil nr.: 39965900