Hvornår

08/03/2018    
8:30 - 16:00

Hvor

Geoinfo A/S
Stationsparken 37, 4., Glostrup, 2600

Event Type

Drone2Map er markedets mest alsidige og brugervenlige program til at lave 2D og 3D GIS produkter på få minutter ud fra stillbilleder fra en drone.

Du behøver ikke investere i bekostelige professionelle droner eller dyre uddannelsesforløb for at komme i gang. I princippet behøver du kun et kamera med indbygget GPS, en billig hobbydrone og en rulle gaffatape – så er du i gang. Programmet understøtter selvfølgelig også professionelle og fuldautomatiske droner.

På workshoppen producerer vi ortho-oprettede mosaic-produkter, elevationsprodukter som overflade- og terrænmodeller, hillshades og konturlinjer samt 3D produkter såsom punktskyer og 3D textured mesh. Vi skaber alle disse produkter ud fra simple stillbilleder fra en drone og til sidst udstiller vi nogle af produkterne som web services.

Drone2Map er tæt integreret med hele ArcGIS platformen og alle produkter ligger klar som 2D kort og 3D scener i ArcGIS PRO når de er oprettet. På workshoppen bliver du præsenteret for hvordan du kan foretage 3D analyser baseret på dine drone-produkter – bl.a. volumenberegninger.

Vi præsenterer også en række af de automatiserede klassifikationer, som du kan lave hvis din drone kan optage multispektrale billeder. Du kan f.eks. få programmet til at tælle antallet af bjørneklo i blomst i et område, beregne arealet af forskellige landskabstyper eller udpege områder på markerne hvor kornet mangler næring eller vand.

Software:
Vi anvender de nyeste teknologier i ArcGIS platformen inkl. Drone2Map.

Sprog:
Der undervises på dansk med undervisningsmateriale fra Esri inc. på engelsk.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig på kursets hjemmeside.

Undervisningsted:
Hartmanns Pakhus
Stationsparken 37, 4.
2600Glostrup

Kontakt:
Klaus Dons
GIS-konsulent og
Kursuskoordinator hos Geoinfo A/S
Klausd@geoinfo.dk
Mobil nr: 39965911