Hvornår

29/09/2016    
9:00 - 17:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Comwell Køge Strand
Strandvejen 111, Køge, 4600

Event Type

Mener du, at GIS kan og bør have en større rolle i din organisation? Mangler der ledelsesmæssig opbakning til GIS? Er du usikker på, hvordan GIS kan komme yderligere i spil som digitaliserings værktøj? Er organisationen i tvivl om, hvorledes forretningen opnår bedst nytte af de åbne grund data? Hvis du svarer ja til bare et af spørgsmålene, kan det være hensigtsm æssigt at lave et strategisk arbejde med GIS for at sikre, at GIS får den rigtige prioritering og strategiske fokus både på kort og lang sigt.

Kompetencer
På dette kursus får du en grundlæggende viden om, hvordan en strategiproces gribes an, og hvordan en strategi udarbejdes. Du får viden om karakteristika ved vision, mission, målsætninger, pejlemærker, SMART-mål og principper og træning i at udarbejde dem. Efter kurset vil du være i stand til at bidrage til at planlægge og styre en strategisk proces, hvor der bliver udarbejdet en strategi eller gives strategiske input til en anden strategiproces.

Målgruppe
Medarbejdere som til dagligt arbejder med GIS data og informationsteknologi.

Kursusindhold
Følgende emner vil blive gennemgået på kurset:
• Design af strategisk proces
• Vision og mission
• Målsætninger, pejlemærker og SMART-mål
• Handlingsplaner

Kursusindholdet vil både kunne anvendes til udarbejdelse af en GIS-strategi eller som et GIS-strategisk input til en anden overordn e de strategi fx en digitaliseringsstrategi. Kurset tager udgangspunkt i generelle strategiske modeller, som bliver eksemplificeret med cases og problemstillingerne fra GIS-verdenen.

Undervisningsform
Kurset varer 1 dag og vil være praktisk anlagt, hvor der veksles mellem plenumundervisning med oplæg og debat med introduktion til teori, modeller og eksempler (50 %) og gruppearbejde hvor der arbejdes med teorier og modeller (50 %).

Forudsætninger
Gennemførelse af kurset ”GIS-projektdesign” eller tilsvarende kompetencer, det vil sige at kunne lave en interessentanalyse og bruge den efterfølgende i design af processen, kunne definere formål og output i et projekt og kunne lave en procesplan.

 

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.

Liste over deltagere

  • Jesper Kilsmark
  • Bettina Olsen
  • Anders Bjørnsson
  • Jakob Worm