Hvornår
Dato - 24/03/2022
13:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist
22/03/2022 23:59

Antal tilmeldinger
9 tilmeldte (91 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Kommunikation med kort er for fagspecialister et stærkt og avanceret værktøj. Men hvordan oplever brugerne de kortløsninger, der laves?

Dette webinar retter sig mod dig, der skal bruge kort som kommunikationsmiddel. På webinaret vil du stifte bekendtskab med den teoretiske og praktiske kartografi, og du vil få input til at designe dit eget kort.

Hvilke virkemidler skal du benytte og hvilke skal du undgå? Hvilke teorier og overvejelser ligger der bag de kort, vi anvender i dag?

Teorierne om kommunikation med kort har eksisteret i mange år, men spørgsmålet er, om de har fulgt med tiden fra trykte kort ind i mere avancerede digitale løsninger. Vi vil se hvilke virkemidler, der fungerer på det trykte kort, og hvilke, der er bedst til web-visning. Vi vil også blive klogere på de grafiske variable.

Ved webinaret vil vi se på begrebet User Experience (UX), som er slutbrugerens oplevelse, forståelse og brug af kortet. Hvilke forudsætninger har brugeren? Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi designer kortet, så vi øger brugerens oplevelse og forståelse af kortet?

Målgruppe
Webinaret henvender sig til såvel kommunikationsmedarbejdere som GIS- og geodata-medarbejdere.

Om webinarformen
Kurset gennemføres som et webinar og bliver afviklet via Zoom. Det kan tilgås via en almindelig internetbrowser. Alle deltagere ved webinaret får tilsendt adgangsoplysninger om morgenen den 24. marts. Registrer dig derpå som deltager på Zoom og log gerne på i god tid. Webinaret åbner ca. en halv time før, vi går i gang, så der er tid til at få overkommet evt. tekniske vanskeligheder med din deltagelse.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 1. februar 2022: 795,- plus moms).

Program
Et program for webinaret er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her