Hvornår

02/11/2022    
Hele dagen

Event Type

FREMTIDENS ORGANISATION ER IKKE BARE DIGITAL
– DEN ER DATADREVET

Kom med på fængselsflugt, når vi sprænger rammerne og undersøger, hvordan data kan være med til at låse op for fremtidens datadrevne Danmark. 

Er du med til at sætte retningen i jeres datadrevet agenda eller fagligt interesseret? Vil du gerne vil udnytte de nye muligheder, der opstår i samspillet mellem mennesker, data og organisation, for ultimativt at træffe bedre beslutninger -Så er denne konference noget for dig. 

Data er et strategisk aktiv med uanet forretningspotentiale. Det er en drivkraft til innovation, muligheder og effektivisering – og en løftestang til at udnytte eksisterende digitale løsninger endnu bedre. 

Konferencen er en totaloplevelse for den dataambitiøse organisation, som enten allerede udnytter data meget og vil blive endnu bedre eller for jer, der først lige er startet på rejsen.
Du kan bl.a. glæde dig til at høre: 

  • Formand for FN-forbundet og tidligere rådgiver for generalsekretær António Guterres, Jens Christian Wandel, fortælle om, hvordan data spiller en central rolle i den grønne omstilling
  • Interaktiv data-date
  • Hvordan understøtter data bæredygtighedsstrategien i samspil på tværs af brancher og organisationer? En paneldebat med KMDs Vice President, Christian Binggeli, PhD fellow ved CBS Sustainability og en del af 2030-panelet, Rikke Rønholt samt bestyrelsesformand for CONCITO, Connie Hedegaard. 

Det store udbrydernummer finder sted i  

Fængslet i Horsensonsdag d. 2. november 2022   

Konferencier Heidi Frederikke guider jer sikkert gennem dagen der vil være spækket med spændende oplægindsigtsrige diskussioner og et smugkig ind i fremtidens muligheder med data.   

Ud over det spændende, faglige indhold håber vi, at I bliver til lækker mad og underholdning med

JAN GINTBERG.

Tilmeld dig her: https://event.kmd.dk/kmd-insight-2022/conference