Hvornår
Dato - 08/09/2020
9:30 - 16:30

Tilmeldingsfrist
25/08/2020 23:59

Sted
Alexandra Instituttet, IT-byen Katrinebjerg

Antal tilmeldinger
2 tilmeldte (18 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Siden Geoforums seminar om IoT og tilhørende forretningsmodeller i 2018 ser flere og flere projekter dagens lys, hvor IoT ikke længere blot er noget, man godt kunne tænke sig at komme til at anvende. Faktisk er IoT tænkt ind i projekterne som en bærende del af datagrundlaget, og således indgår IoT som en integreret del af løsningens kerne.

Dette seminar er tænkt som en showcase på disse – i en dansk GIS-kontekst – ‘state of the art’-projekter. Oplæggene vil belyse flere aspekter af disse IoT-projekter – fra projekt-specifikation til business case over praktiske erfaringer med implementeringen og til de første resultater.

Dette seminar er for dig, der gerne vil holde dig opdateret med udviklingen og projekterne indenfor IoT og GIS i Danmark. Vi vil forsøge at give dig det mest aktuelle brush up på emnet igennem praktiske cases og erfaringer fra aktuelle ’live’ projekter.

Seminaret holdes på samme måde som sidst, i en afslappet atmosfære, hvor 2-vejs-kommunikationen og dialog på tværs er i højsædet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en spændende dag!

 

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 6. august 2020: 795,- plus moms)

Program for dagen følger…

 


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Skriv det manglende tal i ligningen (jeg er ikke en robot!) *

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her