Hvornår

25/02/2016    
16:00 - 19:00

Hvor

Event Type

Hvordan ….producerer man en højdemodel? ….udtyndes en højdemodel smartest? ….kan man generere afledte produkter af højdemodellen? ….analyserer man udsigten fra ejendomme? ….arbejder man smartest med sin kode? ….laver man et plugin til QGIS? ….er det nu lige med geodæsi? …..håndterer man udfordringerne ved produktion af kort? ….bør man gribe indendørspositionering på sygehus an? Hvordan printer man en shapefil i 3D?

Alt dette og meget mere kan du finde ud af d. 25. februar, hvor vi afholder ‘So ein GIS Ding #3’ – denne gang hos den nye styrelse, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Torsdag eftermiddag d. 25. februar løber det tredje ‘So Ein GIS Ding’ arrangement af stablen. Denne gang hos Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, som udspringer af Geodatastyrelsen. Programmet er endnu ikke færdigt, men vi kan afsløre, at det bliver spækket med spændende oplæg, hvor fokus er på tekniske løsninger. Arrangementet er en fantastisk mulighed for at høre mere om nogle af den nye styrelses arbejdsopgaver og hvilke tekniske løsninger, de anvender – såvel som andre spændende GIS-emner. Desuden er der også mulighed for at komme på rundtur i de nye lokaler og networke. Arrangementet er for alle, som synes, at geodata og GIS er interessant – også for de mindre GIS-nørdede, da oplæggenes indhold varierer fra meget specifikke til mere generelle.

I kan følge med i oplysninger om arrangementet og tilmelde jer på facebook: https://www.facebook.com/events/829078463869881/

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så send en mail til soeingisding@gmail.com, så en anden kan få din plads.

Baggrund:

‘So Ein GIS Ding’ er videndelingsarrangementer, hvor fokus er på nye geodatakilder, lækker kode, smarte teknikker og sjove programmer. Deraf navnet, som er inspireret af DR2s ‘So Ein Ding’ program, hvor værten Nikolaj Sonne tester ny teknik og gadgets. Idéen til arrangementet startede til Kortdage i november 2014, hvor vi var talte om, at det var fedt, når man fik nogle direkte brugbare tips med fra de forskellige sessioner. Så hvorfor ikke lave et arrangement, hvor det var dialog og vidensudveksling om håndgribelige værktøjer og teknikker, som var i fokus? Målet er, at både deltagere og oplægsholder skal gå fra arrangementet med en masse ny inspiration og viden. ‘So Ein GIS Ding’ er et forum, hvor videndeling sker gennem korte oplæg og samtale i mindre grupper, frem for den klassiske envejskommunikation, som det oftest ender med ved almindelige konferenceoplæg.