Hvornår

25/08/2016    
9:00 - 17:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

KMD
Niels Bohrs Allé 185, Odense SØ, 5220

Event Type

Hvordan implementeres en robust GIS platform med udgangspunkt en i forvejen designet informationsarkitektur? En platform (SDI) som udgør en platform for effektivt at kunne arbejde i sit GIS? Og hvordan sikrer man en effektiv værdiskabelse i sin implementering?

GIS er en del af al den information, som vi omgiver os med i det daglige. Dette til trods er det langt fra al brug af information, som understøttes af GIS. Igennem dialog, præsentation og udveksling af erfaringer vil vi udforme et produkt hvor målet er at implementere en sådan platform.

Kurset GIS Platform Del 2 – Implementering bygger videre på kurset GIS Platform Del 1– Design.

Kompetencer
Du opnår viden om, hvordan en informationsarkitektur transformeres fra design til konkret implementering.

Målgruppe
Medarbejdere som til dagligt arbejder med GIS data og informationsteknologi.

Kursusindhold
GIS Platform består af i alt otte trin. De første fire blev gennemgået på GIS Platform Del 1 – Design. De sidste fire gennemgås på dette kursus. Vi vil samlet komme fra vision til aktuel drift og dagligdag med GIS understøttede informations flow.

På dette kursus vil vi kikke dybt på: Løsningsmuligheder, migreringsplaner, governance, ændringshåndtering.

Undervisningsform
Kurset varer 1 dag, og undervisningen vil være en kombination af oplæg og præsentationer suppler et med en række workshop sessioner hvor deltagernes viden og erfaringer bliver udfordret.

Forudsætninger
Deltagelse på GIS Platform Del 1 – Design.

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.

Liste over deltagere