Hvornår

15/03/2016    
9:00 - 17:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

KMD
Niels Bohrs Allé 185, Odense SØ, 5220

Event Type

Hvordan ”designer” man en informationsarkitektur, som ved sin implementering kan udgøre en robust platform (SDI) for effektivt at kunne arbejde i sit GIS?
GIS er en del af al den information, som vi omgiver os med i det daglige. Dette til trods er det langt fra al brug af information, som understøttes af GIS.
Gennem dialog, præsentation og udveksling af erfaringer vil vi på kurset udforme et produkt som i sin form kunne minde rigtigt meget om en kravspecifikation, som vi kender den fra diverse udbud. Dette er ikke noget tilfælde, når målet er at udforme og designe en perfekt GIS platform.

Kurset GIS Platform udbydes som ét kursus bestående af to dele: Del 1: GIS Platform – Design og Del 2: GIS Platform – Implementering.

Kompetencer
Du får solid viden om GIS og brugen af værktøjerne i dette tekniske domæne. Du opnår viden om, hvad en informationsarkitektur består af, og konkret hvordan du tilgår udviklingen af en sådan.

Målgruppe
Medarbejdere som til dagligt arbejder med GIS data og informationsteknologi.

Kursusindhold
GIS Platform består af i alt otte trin. De første fire gennemgås på GIS Platform – Design, og de sidste fire gennemgås på GIS Platform – Implementering. Vi vil samlet komme fra vision til aktuel drift og dagligdag med GIS understøttede informations flow.

På dette første kursus vil vi kikke dybt på de fire første trin: Arkitekturvisionen, forretningsvisionen, informationsvisionen, teknologivisionen.

Undervisningsform
Kurset varer 1 dag, og undervisningen vil være en kombination af oplæg og præsentationer suppleret med en række workshop-sessioner hvor deltagernes viden og erfaringer bliver udfordret.

Forudsætninger
En god portion teknisk viden og erfaring på GIS området samt lysten til at arbejde med data og store mængder af information.

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.

Liste over deltagere