Hvornår
Dato - 14/04/2021
13:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist
13/04/2021 23:59

Antal tilmeldinger
0 tilmeldte (100 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Kommunikation med kort er for fagspecialister et stærkt og avanceret værktøj. Men hvordan oplever brugerne de kortløsninger, der laves?

Dette webinar sætter brugeren i fokus, og kigger på de muligheder og potentielle udfordringer, der ligger både i selve designet af kortet, men også i høj grad i de processer og arbejdsgange, der interagerer med kortet.

Teorierne om kommunikation med kort har eksisteret i mange år. Men spørgsmålet er, om de har fulgt med tiden fra det trykte kort ind i de mere og mere avancerede digitale løsninger? Flere og flere løsninger dukker op, hvor borgerne selv skal digitalisere sin byggeansøgning, osv. Men er der overhovedet tænkt over, hvordan vi beder dem om at løse opgaven?

Målgruppe
Webinaret henvender sig til dig, der arbejder professionelt med GIS, og direkte eller måske indirekte har brugere, som anvender dine GIS-løsninger. Vil du have nyt input til, hvordan du kan gentænke dine løsninger? Eller måske er du på jagt efter friske input til, hvordan kort kan komponeres for at forbedre brugeroplevelsen?

Om webinarformen
Kurset gennemføres som et webinar og bliver afviklet via Zoom. Det kan tilgås via en almindelig internetbrowser. Alle deltagere ved webinaret får tilsendt adgangsoplysninger om morgenen den 14. april. Registrer dig derpå som deltager på Zoom og log gerne på i god tid. Webinaret åbner ca. en halv time før, vi går i gang, så der er tid til at få overkommet evt. tekniske vanskeligheder med din deltagelse.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 1. marts: 795,- plus moms).

Program
Et program for webinaret er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her