Hvornår

25/04/2019    
17:00 - 20:00

Hvor

COWI Lyngby
Parallelvej 2, Kongens Lyngby, 2800

Event Type

COWI inviterer Unge GIS-brugere til et gratis arrangement, hvor de bl.a. vil fortælle om, hvordan en virksomhed som COWI arbejder med GIS samt hvilke muligheder, man har som ung i COWI.

COWI løser rådgivningsopgaver inden for planlægning, energi, miljø, byggeri, transport, forsyning, økonomi, kortlægning, it … listen er lang. Men fællesnævneren er “kort” i bogstavelig forstand. Næsten alt hvad, vi beskæftiger os med, har en eller anden form for geografisk tilknytning og skal behandles i en geografisk kontekst. Der er måske begrænset geografisk analyse i gennemførelse af de statiske beregninger af en brokonstruktion, men der er masser af geografisk analyse i de indledende planlægningsovervejelser og design i mange forskellige sammenhænge. COWI er derfor storforbruger af geodata og brug af GIS.

Det vil vi gerne indbyde Unge GIS-brugere til et arrangement om. Vi vil fortælle om:

• Værdikæden for indsamling, behandling, analyse og præsentation af geodata i forbindelse med løsning af nogle typiske opgaver

• Dataopsamling og geodataproduktion

• GIS-løsninger

• Forventninger til nye medarbejdere

• Muligheder som ung i COWI

Arrangementet afholdes i COWI Lyngby (5 minutter fra Lyngby st.), den 25. april 2019, kl. 17:00-20:00. Vi byder på pizza og en øl/sodavand. Deltagelse er gratis, men tilmelding via dette Facebook event er nødvendig ift. indkøb:

https://www.facebook.com/events/645512515869985