Hvornår

03/09/2020    
15:00 - 17:00

Hvor

Gentofte Rulleskøjtehal
Ved Stadion 6, Gentofte, 2820

Event Type

Arrangementet er desværre aflyst pga. manglende tilslutning.

I årets Geoforum sensommer arrangement skal vi ud og rulle på rulleskøjter indendørs i Gentofte Rulleskøjtehal.

Arrangementet er for alle og kræver ingen særlige forudsætninger.

Der vil være låneudstyr med rulleskøjter med indendørs hjul, sikkerhedsudstyr inkl. hjelm. Vi har en lokal instruktør som vil give gode råd og erfaringer med hvordan man bevæger sig rundt på den bedst mulige måde med særlig fokus på ny begyndere. Kom og få en god oplevelse sammen med de gode kollegaer fra Geoforum brancheforeningen.

Da det er et Geoforum arrangement arbejder vi på at finde noget som har med geodata at gøre i relation til arrangementet (dette lykkes forhåbentligt).

Vi har bestilt låneudstyr hos specialforbundet Rullesport Danmark så venligst angiv ved tilmelding om du har brug for låneudstyr og i så fald har vi brug for at kende din skostørrelse. Vi har booket størrelser fra nr. 36 til og med nr. 45. Såfremt du selv har eget udstyr må det gerne medbringes, men der må kun bruges indendørshjul. Så ingen hjul som har været brugt udendørs.

For dem der ønsker det efter arrangement vil der mulighed for at klæde om og få et bad i de åbne omklædningsrum i Gentofte Sportspark i den røde gamle bygning nede ved hovedbygningen. Omklædning nr. 2 eller 7 til mænd og nr. 8 til damer.

Arrangementet er gratis for medlemmer. Kom og få en rullende givende oplevelse 😊

Deltagelse sker på eget ansvar.

Bemærkning: Mødetidspunkt gerne 14.45 så du kan få det rigtige udstyr.
Mødested: Indendørs arrangement vi mødes inde i hallen så kom venligst indenfor.
Spørgsmål: Kontakt venligst Erik Sommer, eso@mogensensommer.dk, mobil 31 53 02 61