Hvornår

13/05/2020    
9:15 - 16:15

Hvor

Septima P/S
Frederiksberggade 19, 2. sal, København K, 1459

Event Type

Dette kursus er for dig, der gerne vil i gang – eller videre med – at bruge QGIS til datavisning og dataanalyser. QGIS​ ​er​ ​et​ ​open​ ​source​ ​GIS-program,​ ​der​ ​giver​ ​uanede​ ​muligheder​ ​for​ ​dataanalyser​ ​og visualisering. QGIS er gratis at anvende og installere.

På kurset vil du lære at hente forskellige typer af data ind i QGIS og du kommer til at arbejde med forskellige typer af datavisualisering, samt udarbejdelse af kort. Du vil lære om søgninger i data og hvordan data kan kobles ud fra geografi. På kurset vil vi desuden gennemgå redigering af eksisterende data og oprettelse af nye data. Vi slutter kurset af med at snakke om hvordan du kommer videre med QGIS.

Kurset er både relevant for dig, der ikke har brugt QGIS før, og for dig, der har arbejdet en smule med QGIS, men har brug for mere erfaring til at bruge QGIS bedst muligt. Kursusformen er en blanding af demonstrationer og øvelser, så du får erfaring med selv at bruge QGIS.

Læs mere om kursusindhold her (link).

Kurset afholdes fysisk hos Septima, hvis COVID-19 tillader dette,. Hvis COVID-19 ikke tillader at kurset afholdes fysisk, så afholdes kurset online over to dage – dvs. d. 13/5 og 14/5, hver dag fra kl. 9.00 – 12.30.

Send en mail til kursus@septima.dk, hvis du vil høre mere om kurset, eller ønsker at tilmelde dig.