Hvornår

28/10/2021    
15:00 - 17:00

Hvor

Sommer’s Automobile Museum
Nærum Hovedgade 3, Nærum, 2850

Event Type

Vi er desværre nødt til at aflyse “Geodata med nye øjne – iværksætterdag, start ups med geodata”, pga. manglende tilslutning til arrangementet. Vi håber at kunne gennemføre arrangementet på et senere tidspunkt.

Arrangementsudvalg Øst gennemfører et arrangement med et tema om “Geodata med nye øje – iværksætterdag, start ups med geodata” som afholdes torsdag den 28. oktober 2021 kl. 15.00 – 17.00 hos Sommer’s Automobile Museum, Nærum Hovedgade 3, 2850 Nærum med fokus på iværksætteri og geodata. Vores ønske for arrangementet er, at få indblik i nye muligheder og forretningsområder som godt kan omfatte mere end blot brug af geodata, men hvor anvendelse af geodata fører til noget nyt og forhåbentligt spændende at få et indblik i.

Kom og hør om de følgende 3 iværksættere og deres refleksion over temaet ”Geodata med nye øjne”:

* Clearsky Imagery ApS ved Morten Fjord Pedersen: Vi anvender kunstig intelligens til at forudsige landskabet under skydækket, ved at udnytte informationen i adskillige satellit datakilder til at lave en ny.
* Dansk Drone Kompagni ApS ved Hans Hansen: Droner giver nye digitale muligheder: detaljeret dokumentation af byggeprocesser bedre dialog, fordi dronefotos gør det konkret, hvad man taler om lettere inspektion af ejendomme og naturområder.
* FINDRS APS ved Kim Jakobsen: Intelligent Bike Light. Ved at have app’en på din telefon, hjælper du automatisk med at genfinde forsvundne cykler.

Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet sådan er det med iværksættere – der kan komme naturlig til- eller afgang 😊.

Vel mødt!

Det er et Corona-sikkert arrangement, naturligvis. Hvis Corona COVID-19 udviklingen kræver det så vil der enten være begrænsninger på antallet af deltagere til det fysiske arrangement eller vi vil supplere med et webinar arrangement.

Arrangementet er gratis for medlemmer. Arrangementet aflyses hvis der er færre end 15 tilmeldinger. Der vil hvis tiden tillader det være en introduktion til bilmuseet, dets historie og samlingen.