Hvornår
Dato - 20/05/2021
9:00 - 12:00

Tilmeldingsfrist
19/05/2021 23:59

Antal tilmeldinger
0 tilmeldte (100 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Med Datafordeleren har vi fået en helt ny indgang til data. På flere punkter adskiller den nye indgang sig fra hvad, vi traditionelt har været vant til med bl.a. Kortforsyningen.

Dette webinar giver gennem en blanding af demonstration og hands-on eksempler deltageren et indblik i, hvordan data er struktureret, og hvordan vi kan anvende dem. Brugeroprettelsen og de forskellige brugertyper vil blive gennemgået, ligesom de mest almindelige tjenester vil blive afprøvet med afsæt i QGIS. Derudover vil der blive kigget på, hvorledes man opsætter dataabonnementer m.m., der sikrer, at Datafordeleren selv leverer opdaterede data til brugeren.

Endelig vil der blive vist eksempler på, hvordan Datafordelerens forskellige REST-services benyttes. Det er muligt at fremsøge information om bygninger og matrikler vha. disse interfaces. Også her får deltageren hands-on erfaring med at foretage forespørgsler.

Målgruppe
Webinaret henvender sig til dataanvenderen, der enten på desktop eller web har været vant til at hente data fra Kortforsyningen, men som ikke rigtigt er kommet i gang med Datafordeleren. Målgruppen er også de brugere, der har snuset lidt til Datafordeleren, men gerne vil have et brush-up på hvilke muligheder, der udstilles.

Om webinarformen
Kurset gennemføres som et webinar og bliver afviklet via Zoom. Det kan tilgås via en almindelig internetbrowser. Alle deltagere ved webinaret får tilsendt adgangsoplysninger om morgenen den 20. maj. Registrer dig derpå som deltager på Zoom og log gerne på i god tid. Webinaret åbner ca. en halv time før, vi går i gang, så der er tid til at få overkommet evt. tekniske vanskeligheder med din deltagelse.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 1. april: 795,- plus moms).

Program
Et program for webinaret er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her