Hvornår
Dato - 25/04/2018
9:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist
11/04/2018 23:59

Sted
Kulturhuset Skanderborg

Antal tilmeldinger
9 tilmeldte (81 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Denne workshop er desværre aflyst!

Snart skal vi alle være klar med de nødvendige procedurer til overholdelse af Databeskyttelsesforordningen (GDPR). Er din organisation klar til de nye krav og regler?

Denne workshop sigter på at give dig eksempler på, hvordan implementeringen af databeskyttelsesforordningen er foregået hos frontløberne i både kommuner, forsyningsselskaber og private virksomheder. Vi skal se nærmere på, om perspektiver og best practice for forordningen lader sig implementere let, og afklare de udfordringer, organisationer og virksomheder har været igennem undervejs.

Der vil være god mulighed for at diskutere og udveksle erfaringer på workshoppen, så du kan gå hjem med inspiration til hvordan, du konkret kan etablere forordningens krav i din organisation eller virksomhed.

Vi giver deltagerne en mulighed for at indsende deres konkrete problemstillinger på forhånd, så vi kan drøfte dem på dagen og få hjælp til at løse dem.

 

Foreløbigt program for workshoppen

 

Pris: kr. 895,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 25. marts: 750,- plus moms)

 


Tilmelding til arrangement

Der er lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.