Hvornår
Dato - 21/01/2021
9:30 - 16:00

Tilmeldingsfrist
14/01/2021 23:59

Sted
Geocenter København

Antal tilmeldinger
22 tilmeldte (18 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Udbuddet af geodata er vokset enormt de sidste år. Data kan trækkes online fra mange forskellige kilder. Diverse løsninger tillader både download og direkte brug i dit GIS-software gennem forskellige tjenester. Men hvor findes de data, som du har brug for? Og hvordan tilgår du dem? Hvilken udbyder er den autoritative og hvilke indeholder spejlinger af data?

Denne workshop vil klæde deltagerne på til at identificere hvilke dataudbydere, der findes inden for et givet emne, at vurdere kvaliteten af data og at indhente data. Det er derfor vigtigt selv at medbringe computer og gerne en internetforbindelse.

Målgruppe
Denne workshop henvender sig til både erfarne og nye brugere af offentligt tilgængeligt geodata, fra såvel den offentlige forvaltning, private virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Workshop-indhold
Ved workshoppen præsenteres Datafordeleren, Kortforsyningen, MiljøGIS, Danmarks Arealinformation, Miljøportalen, Danmarks Adresser og Basemap. Vi skal også høre fra GeoDanmark om muligheder og begrænsninger i GeoDanmark-data.

Form
Workshoppen vil veksle mellem kortere oplæg om de respektive dataudbydere og hands-on øvelser, hvor deltagerne downloader eller linker til data direkte fra GIS-software.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 1. juli: 795,- plus moms).

Program
Et program for dagen er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 995,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her