Hvornår

09/11/2015    
8:30 - 17:00

Hvor

University of Copenhagen Denmark, Auditorium 1-01
Bülowsvej 17, Frederiksberg C, 1870

Event Type

Kom og lær – og deltag i diskutionen af – hvordan vi opfatter, forstår, bruger og kommunikerer viden om den verden vi bevæger os rundt i. Og ikke mindst hvordan vi kan bruge den viden til at (videre-) udvikle nutidens GIS- og navigationssystemer.

Indenfor GIS og tilgrænsende videnskabelige fagområder (GISc) er der en lang tradition for at registrere og analysere menneskers rumlige adfærd. Der er og har været stor bevågenhed på udvikling af geo-teknologier til at hjælpe os i vores daglige virke – fx i forbindelse med navigation og lokalisering. Samtidigt har der været stor aktivitet indenfor forståelse af det psykologiske og neurologiske grundlag for vores evner til at opfatte, huske, anvende og kommunikere rumlig information.

Det er målet for konferencen af bringe en lang række af forskere og udviklere med interesse for det psykologiske, analytiske og tekniske grundlag for menneskers rumlige adfærd sammen. Det er således sigtet at få psykologer, antropologer, geografer, ingeniører og dataloger til sammen at give bud på hvordan fremtidens geo-teknologi bør – og kan – udvikle sig.

Link til konference site og tilmelding.

Praktisk information

Incl. frokost (sandwich) og forfriskninger.