BYENS GIS - eftermiddagsseminar El & Varme

Hvornår

25/11/2015    
12:00 - 16:15

Hvor

Aarhus Kommune - Bautavej
Bautavej 1, Aarhus V, 8210

Event Type

Trænger du til at blive opdateret på, hvad der rører sig på GIS-området – særligt inden for El & Varmeforsyning? Så er dette gratis eftermiddagsseminar noget for dig!

BYENS GIS er temaet for en række gratis eftermiddagsseminarer arrangeret af Intergraph (nu Hexagon Safety & Infrastructure) og LIFA om GIS til kommuner og forsyninger.

Rosinen i pølseenden (og dermed sidste mulighed for at komme med til et af seminarerne) afholdes i Aarhus d. 25. november og henvender sig primært til folk, der arbejder med GIS inden for El- og Varmeforsyningsområdet.

Vi har inviteret garvede GIS-brugere fra blandt andet Aarhus AffaldVarme, Frederiksberg Forsyning og SEAS-NVE til at komme og dele ud af deres erfaringer med brug af GIS til kundehåndtering ved driftsforstyrrelser, projektering og generel understøttelse af forretningen.

Sæt en eftermiddag af til at blive lidt klogere, og fyld rygsækken op med tips og erfaringer, der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Læs mere og tilmeld dig her.

Sidste frist for tilmelding er 16. november. Der er et begrænset antal pladser, så vent ikke for længe!

Vi byder på en sandwich og lidt at drikke fra kl. 12 til programmet starter kl. 12.45. Undervejs bliver der også tid til lidt kaffe og kage.