Besøg på Port of Aalborg

Hvornår

07/06/2023    
14:30 - 16:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Port of Aalborg
Langerak 19, Aalborg Øst, 9220

Begivenhedstype

Tag med Geoforums Arrangementsudvalg Nord på besøg hos Port of Aalborg

Port of Aalborg, som er Danmarks femtestørste havnesystem, målt på godsmængde, er en moderne indlandshavn med mere end 4 mio. m2 arealer nord og syd for Limfjorden, multimodale logistikløsninger og fokus på udvikling af den omkringliggende erhvervspark.

Derfor er Port of Aalborgs målsætningen klar: bidrage til øget beskæftigelse, vækst og velstand. Port of Aalborg skal understøtte Aalborg Kommunes erhvervsstrategi ved at bidrage til at skabe flere arbejdspladser i erhvervsparken, samt bidrage til reduktion af CO2-udledningen jf. regeringens klimamål.

I forbindelse med rundvisningen på havnen, så vil vi få lejlighed til at møde Port of Aalborgs GIS-afdeling, som vil fortælle os mere om deres arbejde. Du kan desuden læse artiklen om Port of Aalborg, som var med i GEOFORUMs temanummer om Danmarks havneudvikling, fra september 2022.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Geoforum, men kræver en tilmelding senest den 31. maj.

Vel mødt!

Vi glæder os til at se jer 🙂

Tilmeldinger

Der er ikke flere ledige pladser til dette arrangement. Skriv venligst til geoforum@geoforum.dk for at høre, om der kunne være en mulighed for at deltage alligevel.