Hvornår

07/10/2021    
13:30 - 16:00

Hvor

Klimatorium Lemvig
Havnen 8, Lemvig, 7620

Event Type

 

Vi er desværre nødt til at aflyse “Besøg på Klimatorium Lemvig” pga. manglende tilslutning til arrangementet. Vi håber at kunne gennemføre arrangementet på et senere tidspunkt.

Klimatorium i Lemvig er Danmarks internationale klimacenter hvor civilsamfundet, myndigheder, virksomheder og uddannelsesinstitutioner arbejder sammen om løsninger til at forebygge og tilpasse os de udfordringer som klimaforandringerne medfører.

Kom og hør historien om hvordan Klimatorium blev til og hvilke projekter der arbejdes med.

Der vil også være en rundtur i den ikoniske bygning, der er kåret som Årets erhvervsbyggeri i 2020, og på det omkringliggende areal som også rummer overraskelser.

Geopartner har været aktivt medlem af foreningen Klimatorium siden starten og har særligt bidraget med introduktion at satellitbaserede opmålingsmetoder til monitorering af lokale sætninger. Der vil være en gennemgang af de overordnede principper for hvordan Satellitdata kan omdannes og eksempler på praktisk anvendelse. Afledte muligheder for at få endnu mere værdi af data vil også blive præsenteret, ligesom vi vil kigge ind i perspektiverne for anvendelse af denne nye ”opmålingsmetode”.

Program
• Oplæg ved Klimatorium kl. 13.30 – 14.00
• Rundvisning Kl. 14.00 – 14.30
• Oplæg ved Geopartner Kl. 14.30 – 15.15
• Efterfølgende er Geoforum vært ved en sandwich og en vand, og der er mulighed for at studere udstillingen i Klimatorium nærmere eller netværke.

Oplæg ved Lars Holmegaard Nørgaard, Direktør Klimatorium og Lemvig Vand og Søren Holst, Udviklingsdirektør Geopartner.