Hvornår
Dato - 25/03/2020
9:30 - 16:00

Tilmeldingsfrist
11/03/2020 23:59

Sted
KMD Odense

Antal tilmeldinger
5 tilmeldte (45 pladser tilbage)

Hent kalender: iCal


Dette seminar handler om kunstig intelligens (AI), Machine Learning og GIS anno 2020. Igennem en række præsentationer får du et 360 graders indblik i emnet. Dagen afrundes med et perspektiverende foredrag af Nikolaj Sonne.

I februar 2019 tog vi sidst temperaturen på koblingen mellem computer-lærings-algoritmer og GIS. Siden er fokus på disse metoder bestemt ikke blevet mindre.

Vi fortsætter derfor rundturen i geodata-branchens erfaringer med disse teknologier for at give det bedst mulige indblik i hvor langt, vi er nået med at få udnyttet teknologierne. Vi skal også se nærmere på hvilken værdi, de forskellige anvendelser giver.

Vi kommer til at høre fra projekter, der alle har AI og Machine Learning som omdrejningspunkt – hvad enten, det er som en del af et produkt i en virksomhed, som forskning eller noget helt tredje. Seminaret kommer til at fokusere på hvem, hvordan og hvorfor, man vælger at anvende disse metoder på sine problemstillinger. Der vil komme oplæg af meget teknisk karakter, hvor der dykkes ned i detaljen, ligesom der vil være mere overordnede beskrivelser af anvendelse og værdiskabelse.

Målet med seminaret er at give et 360 graders indblik i emnet, hvorfor de centrale vinkler afdækkes gennem oplæg og præsentationer.

Målgruppe
Seminaret henvender sig til de medlemmer af Geoforum, der ønsker at få forbedret deres indblik i, hvordan AI kan bruges sammen med GIS. Metoder kan anvendes i relation til objektgenkendelse, tekstgenkendelse og meget mere.

Pris for deltagelse
Kr. 995,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 25. februar: 795,- plus moms).

Program
Et program for dagen er under udarbejdelse.


Tilmelding til arrangement

kr. 795,00

Felter markeret med * skal udfyldes

Skriv det manglende tal i ligningen (jeg er ikke en robot!) *

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her