Hvornår

30/03/2023    
10:00 - 16:00

Tilmeldinger

kr. 795,00
Tilmeld dig nu

Hvor

Bygningen
Ved Anlæget 14B, Vejle, 7100

Event Type

Dette seminar henvender sig til den kommunale adressemedarbejder, der ønsker at gøre brug af et netværk og blive opdateret på aktuelle emner og viden. Igennem seminaret inddrages aktuelle forhold vedr. adresser, ligesom vi ser nærmere på anvendelsen af adresser hos slutbrugerne, så det tydeliggøres, hvordan adressedata bruges og hvorfor adressemedarbejderens arbejde er vigtigt. Dette kunne fx være beredskabet, GPS-firmaer, statslige myndigheder eller forsyningsselskaber.

Målgruppe
Adressemedarbejderen.

Seminarets indhold
Ved seminaret vil der være information om nyheder og nye sammenhænge med input fra SDFI eller andre.

Vi vil ligeledes berøre grænseflader til andre fagområder. Endelig vil vi også se nærmere på, hvordan anvenderne opfatter adressedata.

Seminarform
Plenum vil være den primære undervisningsform, men indslag af paneldebat eller workshopformat med deltagerinddragelse kan også være en del af seminarformen.

Indlægsholdere
SDFI’s adresseteam er en central bidragyder, men eksterne anvendere af adresser både fra myndigheder og private virksomheder giver også indlæg.

Mål med seminaret
Målet med seminaret er en opdatering på adressefronten og en synliggørelse af grænseflader, sammenhænge og anvendelse af adresser primært for de adressemedarbejdere, der har erfaring. Målet er også at skabe et netværk blandt adressemedarbejdere, der kan genbesøges på en årlig tilbagevendende seminardag.

Kompetencer
Efter endt seminar er man up-to-date med den nyeste viden om adresser og har styrket sit netværk.

Pris for deltagelse
Kr. 1.045,- plus moms (Early bird-pris ved tilmelding senest den 6. februar 2023: 795,- plus moms).

Program
Et program for dagen er under udarbejdelse

Tilmeldinger

Billetter

kr. 795,00

Registration Information

Felter markeret med * skal udfyldes

Payment and Confirmation

Du skal være medlem for at deltage. Bliv medlem her